Skip to main content

Cryo-therapie

Het Cryo4-systeem werkt met de grootste behandelpads op de markt verkrijgbaar. Het is mogelijk om tot 5x een A4-formaat in één keer te behandelen. Een cryo-behandeling met de Cryo4 is een geheel pijnloze en effectieve behandeling op het gebied van figuurcorrectie. Veilig en zonder operatie vet verminderen op de buik, maag, flanken, heupen en billen in 1 behandeling!

Dankzij deze unieke Cryo4-techniek is het mogelijk om vetrolletjes op specifieke plaatsen, zoals bijvoorbeeld de buik, de taille en heupen aan te pakken. Juist op plaatsen waar men met sporten en diëten niet het gewenste resultaat bereikt, kan een cryo-behandeling zeer effectief zijn. Na de behandeling zal vet in de behandelde zone geleidelijk worden afgevoerd door het normale metabolisme van het lichaam.

Het eerste resultaat van een behandeling zal na ongeveer 4-8 weken te zien zijn. Omdat het een geleidelijk proces is zal de huid zich zonder te verslappen aanpassen aan de slankere contouren. Het grote voordeel van deze cryo-behandeling is dat vet wordt verwijderd zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt.

De behandeling gaat als volgt: een cryo-pad wordt op de gewenste zone geplaatst. Deze cryo-pads bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur. Vetcellen worden gedurende 50 minuten door deze onderkoeld, zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. Door middel van snelle maar zeer nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag wordt onderhuids vetweefsel afgebroken.

De vetcellen in het weefsel bevatten veel verzadigde vetzuren en zijn daarom gevoeliger voor blootstelling aan kou. Er wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en de vetlaag wordt geleidelijk dunner gemaakt. Door het verminderen van vet is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

De eerste paar minuten kan de klant tintelingen of kleine prikjes voelen, wat veroorzaakt wordt door de kou. Dit verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling en gaat over zodra de zone gevoelloos wordt door de kou. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of gewoon even ontspannen. In slechts 50 minuten kunnen buik, maag, flanken, heupen en billen tegelijk behandeld worden.

Een behandeling cryo-therapie duurt 50 minuten en doe je 1x per 6 weken. Het gemiddelde aantal behandelingen is 4x.

Boek online een cryo-proefbehandeling van €69,- via onderstaand formulier.