Skip to main content

SlimCab

De SlimCab TFM (ThermoFysische Methode) is een warmtecabine die is voorzien van therapeutische infrarood, die tot de diepste vetreserves in de huid binnendringt. Je verliest afvalstoffen, waardoor de huid verbetert en cellulite vermindert.

Een SlimCab-training is een van de meest effectieve manieren van bewegen om af te vallen, snel (gericht) centimeters kwijt te raken en op gewicht te blijven. Door spierverstevigende oefeningen te doen verlies je centimeters en vetcellen. Je huid wordt strakker en je contouren verbeteren. Het sportprogramma op de tablet wordt op jou persoonlijk afgestemd op basis van gewicht, leeftijd, conditie, gezondheid en het ‘probleemgebied’ dat jij graag wilt aanpakken.

Infraroodstraling zorgt voor een snel spierherstel en pijnverlichting bij spier-en gewrichtsklachten. Deze vorm van sport is dus ook geschikt voor mensen met artrose, MS, reuma en blessures.

Een SlimCab-training duurt maximaal 20 minuten en je verbrandt 5x zoveel calorieën als met een normale work-out. Je behaalt in zeer korte tijd een optimaal resultaat.

Boek nu een afspraak