Skip to main content

Wie zijn wij?

Wij zijn Lijftime, en wij staan voor vrouwen in hun beste vorm! In deze tijd gaat het om gezond en fit zijn, en daar gaan wij een steentje aan bijdragen.

Snel resultaat

Veel vrouwen zijn ontevreden en onzeker over hun lijf. Ze zijn kritisch op zichzelf. Ze kampen bijvoorbeeld met figuurverandering door hormoonschommelingen, overgewicht, plaatselijke vetophopingen of een slappe huid.

Nu weet iedereen dat het belangrijk is om op je voeding te letten en in beweging te blijven, maar vaak schort het aan tijd. Bij Lijftime kun je straks al met 2x  per week 25 minuten sporten gegarandeerd centimeters verliezen en een strakkere huid ontwikkelen.

Op maat

Lijftime biedt sport op maat. Tijdens een intakegesprek wordt kennisgemaakt met de klant en een persoonlijk behandelplan opgesteld op basis van gewicht, leeftijd, conditie en de probleemzones die zij graag wil aanpakken.

Dit geldt ook voor vrouwen die lichamelijke klachten hebben; wij proberen te helpen het lijf fit en sterk te krijgen op een aangepaste en verantwoorde manier.

Ieder individu is anders. Ieder lijf is anders. En de betekenis van ‘in vorm zijn’ is voor iedereen anders. Je hoeft niet per sé maatje 36 te hebben om je mooi te voelen. Het gaat erom dat je zowel letterlijk als figuurlijk lekker in je vel zit. Dan ben je gelukkiger en dat straal je ook uit.

Motivatie en begeleiding

Bij Lijftime begrijpen wij als geen ander hoe lastig het kan zijn om je goede voornemens vast te houden. Vol goede moed begin je op maandag om het op dinsdag alweer kwijt te zijn. Tel daar de talloze diëten, maaltijdvervangers, sportscholen en afslankcrèmes bij op, en de moed zakt je in de schoenen. Als er behoefte aan is, willen wij met jou voedingsgesprekken inplannen. Wij geven dan adviezen voor een gevarieerd en gezond eetpatroon, en kijken hierbij naar wat bij jouw leefstijl en persoonlijkheid past. Het moet namelijk wel haalbaar zijn, zodat je gemotiveerd blijft. Je staat er niet alleen voor!

Momentje voor jezelf

Een bezoekje aan Lijftime moet voelen als een momentje voor jezelf. Wij willen een prettige omgeving creëren waar vrouwen zich op hun gemak voelen en graag komen werken aan hun lijf. Na afloop heb je een voldaan en relaxt gevoel, zodat je de drukke week weer aankan.

Volg ons ook op Instagram of Facebook. Of kom een keer langs in onze shape studio!