Skip to main content

Wie zijn wij?

Wij zijn Lijftime, en wij staan voor vrouwen in hun beste vorm! In deze tijd gaat het om gezond en fit zijn, en daar gaan wij een steentje aan bijdragen.

Snel resultaat

Veel vrouwen zijn ontevreden en onzeker over hun lijf. Ze zijn kritisch op zichzelf. Ze kampen bijvoorbeeld met figuurverandering door hormoonschommelingen, overgewicht, plaatselijke vetophopingen of een slappe huid.

Nu weet iedereen dat het belangrijk is om op je voeding te letten en in beweging te blijven, maar vaak schort het aan tijd. Bij Lijftime kun je straks al met 2x  per week 25 minuten sporten gegarandeerd centimeters verliezen en een strakkere huid ontwikkelen.

Op maat

Lijftime biedt sport op maat. Tijdens een intakegesprek wordt kennisgemaakt met de klant en een persoonlijk behandelplan opgesteld op basis van gewicht, leeftijd, conditie en de probleemzones die zij graag wil aanpakken.

Dit geldt ook voor vrouwen die lichamelijke klachten hebben; wij proberen te helpen het lijf fit en sterk te krijgen op een aangepaste en verantwoorde manier.

Ieder individu is anders. Ieder lijf is anders. En de betekenis van ‘in vorm zijn’ is voor iedereen anders. Je hoeft niet per sé maatje 36 te hebben om je mooi te voelen. Het gaat erom dat je zowel letterlijk als figuurlijk lekker in je vel zit. Dan ben je gelukkiger en dat straal je ook uit.

Het aanbod

Bij Lijftime heb je op bewegingsgebied de keuze tussen de SlimCab, waarin je grondoefeningen doet en werkt aan spieropbouw en centimeterverlies. Of de VacuStep, waarin je cardiosport doet en werkt aan conditieopbouw en vetverbranding.

Tevens bieden wij drie soorten behandelingen aan die het afslanken ondersteunen, de gezondheid bevorderen, stress verminderen en de huid verbeteren: infraroodtherapie, ozontherapie en compressietherapie. Op het gebied van bodyshaping hebben wij twee apparaten waarbij geen inspanning nodig is om een optimaal resultaat te behalen.

De Cryo4 is een vetbevriezingsapparaat dat zorgt voor definitieve verwijdering van vetcellen. Juist op specifieke plaatsen waar men met sporten en diëten niet het gewenste resultaat bereikt, kan een cryo-behandeling zeer effectief zijn.
De EMS Reshape Pro is een apparaat dat door middel van pads met magnetisch veld maximale spiercontracties aan het lijf geeft. Een sessie van een half uur staat gelijk aan 20-30.000 sit-ups of squats. De spiermassa kan tot wel 23% toenemen en het vermindert vetweefsels.

Volg ons ook op Instagram of Facebook. Of kom een keer langs in onze shape studio!