Skip to main content
Lijftime | Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wij zijn Sacha en Irmgard, en wij staan voor vrouwen in hun beste vorm! In deze tijd gaat het om gezond en fit zijn, en daar gaan wij een steentje aan bijdragen.

Snel resultaat

Veel vrouwen zijn ontevreden en onzeker over hun lijf. Ze zijn kritisch op zichzelf. Ze kampen bijvoorbeeld met figuurverandering door hormoonschommelingen, overgewicht, plaatselijke vetophopingen of een slappe huid.

Nu weet iedereen dat het belangrijk is om op je voeding te letten en in beweging te blijven, maar vaak schort het aan tijd. Bij Lijftime kun je straks al met 2x  per week 25 minuten sporten gegarandeerd centimeters verliezen en een strakkere huid ontwikkelen.

Meten | Shape Studio Lijftime

Op maat

Lijftime biedt sport op maat. Tijdens een intakegesprek wordt kennisgemaakt met de klant en een persoonlijk behandelplan opgesteld op basis van gewicht, leeftijd, conditie en de probleemzones die zij graag wil aanpakken.

Ieder individu is anders. Ieder lijf is anders. En de betekenis van ‘in vorm zijn’ is voor iedereen anders. Je hoeft niet per sé maatje 36 te hebben om je mooi te voelen. Het gaat erom dat je zowel letterlijk als figuurlijk lekker in je vel zit. Dan ben je gelukkiger en dat straal je ook uit.

Het aanbod

Lijftime streeft ernaar dat de klant haar beoogde resultaat snel bereikt, zodat ze gemotiveerd blijft en tevreden is. Dit gebeurt door middel van bewegen in sportapparatuur op basis van infrarood. Je hebt de keuze tussen de SlimCab waarin je grondoefeningen doet, of de VacuStep waarin je cardiosport doet. Beide apparaten zorgen voor gewichts- en centimeterverlies, spieropbouw en huidverstrakking.

Tevens bieden wij twee soorten behandelingen aan die het afslanken ondersteunen, de gezondheid bevorderen, stress verminderen en de huid verbeteren: infraroodtherapie en compressietherapie.

En wil je naast sporten ook je eet- en leefgewoonten aanpassen, dan kunnen wij voedingsadvies– en begeleiding geven.

Momentje voor jezelf

Een bezoekje aan Lijftime moet voelen als een momentje voor jezelf. Wij willen een prettige omgeving creëren waar vrouwen zich op hun gemak voelen en graag komen werken aan hun lijf. Na afloop heb je een voldaan en relaxt gevoel, zodat je de drukke week weer aankan.

Volg ons ook op Instagram of Facebook. Of kom een keer langs in onze shape studio!