Skip to main content

EMS Reshape Pro

Met de EMS Reshape Pro is het mogelijk om gelijktijdig vet te verbranden en spieren op te bouwen. Zo krijg je de gewenste bodycontouren. In 30 minuten behaal je hetzelfde resultaat als 20.000 tot 30.000 squats of sit-ups, zonder spierpijn.

De EMS Reshape Pro is het allernieuwste op het gebied van bodyshaping en afslankapparatuur. Het vermindert vetweefsels, zorgt ervoor dat vet verdwijnt en dat de spiermassa tot wel 23% toeneemt. Daarom is deze techniek een ware innovatie.

High Intensity Electromagnetic Muscle Trainer (HI-EMT) is de technologie die wordt gebruikt in de esthetische geneeskunde. Het maakt gebruik van een gefocust elektromagnetisch veld met een veilig intensiteitsniveau. Het elektromagnetisch veld passeert (niet-invasief) door het lichaam en reageert op de motorneuronen die vervolgens supramaximale spiercontracties veroorzaken, die niet bereikt kunnen worden met een gewone workout. De spieren worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet. Wanneer men er strakker uit wil zien gaat het niet alleen om vet; immers, ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een strakkere en plattere buik of stevigere en rondere billen; het is nu mogelijk met de EMS Reshape Pro!

De EMS Reshape Pro beschikt over 5 pads: 1 pelvic-pad (voor behandeling van urine-incontinentie), 2 vlakke pads (voor billen of buik) en 2 holle pads (voor armen en benen).

Een kuur met de pelvic-pad bestaat gemiddeld uit 6 tot 10 behandelingen van 25 minuten die 2x per week worden gegeven. Een kuur met de vlakke en/of holle pads bestaat gemiddeld uit 10 behandelingen van 25 minuten met tussenpozen van ten minste 2-3 dagen.

Boek nu een afspraak

Boek online een EMS proefbehandeling via onderstaand formulier.