Skip to main content

Voedingsadvies

Jouw streven, ons doel!

Motivatie en ondersteuning

Bij Lijftime begrijpen wij als geen ander hoe lastig het kan zijn om je goede voornemens vast te houden. Vol goede moed begin je op maandag om het op dinsdag alweer kwijt te zijn. Tel daar de talloze diëten, maaltijdvervangers, sportscholen en afslankcrèmes bij op, en de moed zakt je in de schoenen.

Wij kunnen hierbij helpen. Naast onze op maat gemaakte adviezen voor een gevarieerd en gezond eetpatroon, in combinatie met sporten in onze infraroodapparaten, bieden wij de ondersteuning om van afslanken geen straf te maken maar een beloning. Wij zoeken samen met jou naar structurele oplossingen, zodat je de gewenste resultaten niet alleen behaalt, maar ook behoudt. Geen jojo-effect, maar een reëel en permanent plan, dat goed in te passen is in jouw leven.

Voeding Persoonlijke Begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Afvallen is niet makkelijk. Daarom is persoonlijke begeleiding hierbij van groot belang. Lijftime zal naar je luisteren en je motiveren op het moment dat je zelf de discipline niet meer op kan brengen.

Afvallen met een stok achter de deur geeft meer kans op succes om je doel te bereiken. Wij helpen. Je staat er niet alleen voor!

Contact