Skip to main content

Het aanbod

Lijftime streeft ernaar dat de klant haar beoogde resultaat snel bereikt, zodat ze gemotiveerd blijft en tevreden is. Dit gebeurt door middel van bewegen in sportapparatuur op basis van infrarood. Je hebt de keuze tussen de SlimCab waarin je grondoefeningen doet, of de VacuStep waarin je cardiosport doet. Beide apparaten zorgen voor gewichts- en centimeterverlies, spieropbouw en huidverstrakking.

Tevens bieden wij drie soorten behandelingen aan die het afslanken ondersteunen, de gezondheid bevorderen, stress verminderen en de huid verbeteren: infraroodtherapie, ozontherapie en compressietherapie.

Op het gebied van bodyshaping hebben wij twee apparaten waarbij geen inspanning nodig is om een optimaal resultaat te behalen. De BB-Shaper is een apparaat dat de billen lift, opvult en verstrakt door middel van vacuümmassage met cups. En de EMS Reshape Pro is een apparaat dat door middel van pads met magnetisch veld maximale spiercontracties aan het lijf geeft. Een sessie van een half uur staat gelijk aan 20-30.000 sit-ups of squats. De spiermassa kan tot wel 23% toenemen en het vermindert vetweefsels.