Skip to main content

AVI-SLANK

AVI-SLANK maaltijdvervanger

De maaltijdvervangers helpen om op een efficiënte manier gewicht te verliezen en zijn ideaal ter ondersteuning van gewichtsbehoud. Ze zijn erg lekker waardoor het gemakkelijk is vol te houden. Ze zijn verkrijgbaar in 6 lekkere smaken: aardbei, banaan, bosbessen, cappuccino, chocolade en vanille.

Een pakje met 7 zakjes AVI-SLANK voeding kost € 16,25.

Fase 1: Gewichtsverlies
Men begint met het vervangen van het gebruikelijke ontbijt en lunch door bijvoorbeeld magere yoghurt of magere kwark met de AVI-SLANK maaltijdvervanger. De avondmaaltijd bestaat uit mager vlees of vis, samen met de aanbevolen groenten, volgens onze eenvoudige en smakelijke recepten die koolhydraat- en vetarm zijn. Recepten voor de avondmaaltijd zijn verkrijgbaar bij een AVI-SLANK verkooppunt. Met een kleine aanpassing kan men deelnemen aan een gezamenlijke avondmaaltijd of uit eten gaan.

Fase 2: Gewichtsbehoud
Het op gewicht blijven na het afslankproces is vaak moeilijk. Een van de belangrijkste oorzaken van het weer toenemen in gewicht is vaak dat het ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag, wordt overgeslagen of dat er wordt ontbeten met de verkeerde voedingsstoffen. AVI-SLANK is de goede start van de dag! In deze fase vervangt men alleen het ontbijt door bijvoorbeeld magere yoghurt of magere kwark met de AVI-SLANK maaltijdvervanger.

AVI-SLANK groene thee

Lukt het niet om iedere dag voldoende te drinken? Dan is AVI-SLANK groene thee de oplossing! Deze is heerlijk van smaak en daarom ideaal om voldoende vocht binnen te krijgen. De groene thee is verkrijgbaar in 2 warme varianten, citroen en bosvruchten, en in een koude variant.

AVI-SLANK Groene Thee kost € 18,50.

Contact